Fotriktiga arbetsskor

Här kommer du finna bra information om fotriktiga arbetsskor, men även tips på arbetsskor och riktigt bra vandringskängor.

Läs mer

Snygga och bra arbetsskor

Bra arbetsskor är en bra investering, är de även snygga är det såklart ett plus. Att gå i dåliga eller felaktiga skor på jobbet är tyvärr vanligt och det innebär ofta ökad trötthet, skador och onödiga olyckor.

Stabila och billiga arbetsskor

Billiga arbetsskor i hög kvalitet för både dam och herr hittar du hos Wexman. Här finns arbetsskor från märken som DeWALT och Sievi, i vattentät GORE-TEX® och med tåskydd och spiktrampskydd. Här hittar du även lättare arbetsskor, gummistövlar och träskor – allt till hög kvalitet och bra priser.

Investera i bra arbetsskor för att minska skaderisken och förbättra arbetsmiljön.

Gedigna arbetskläder

Skor är inte det enda viktiga plagget i arbetssammanhang – resten av arbetskläderna är minst lika viktiga. Något som Jobman har bra koll på! Jobman är experterna på arbetskläder som sedan 1975 värnat om vikten av rätt val av arbetskläder för att skydda dig på jobbet. Spana in ett brett sortiment av gedigna arbetskläder hos Jobman och följ även deras råd och riktlinjer då du är på jakt efter bra och snygga arbetsskor.

5 saker att tänka på när du ska välja fotriktiga arbetsskor

Följ våra 5 råd och få glada fötter på jobbet. Idag är det vanligt att det sker belastningsskador just på grund av felaktiga arbetsskor.

1

Storlek

Var noga med val av storlek för att undvika skav eller andra besvär. Alldeles för stora arbetsskor kan även göra att du snubblar och faller.

2

Ventilation

Tänk på att dina fötter mår bra av ventilation och luft. Fotriktiga arbetsskor har ofta material som andas.

3

Stötdämpning

Står du och går mycket på jobbet? Då behöver du bra arbetsskor som stöder dina fötter ordentligt.

4

Tillbehör

Lider du av problemfötter? Kolla om du behöver komplettera med extra stöd eller inläggssulor.

5

Fotriktighet

Riktigt bra arbetsskor som är fotriktiga sitter bra och är följsamma efter dina fötter. Var noga när du väljer och provar arbetsskor. Överväg ortopediska skor om du lider av fotproblem som exempelvis droppfot, hallux valgus eller hålfot.